Notice: Undefined variable: content_parts in /home/juvat/domains/juvat.nl/public_html/index.php on line 125
Juvat; Juristen Vereniging Voor Afgestudeerden In Tilburg

privacy of de werkvloer

Datum: 25 mei 2011

Beste JUVAT-leden,

Na de succesvolle eerste activiteit van JUVAT AMSTERDAM in 2009, het gastdiner met mr. Huub Willems, is het tijd voor een vervolg! Wat doet JUVAT Amsterdam ook al weer? JUVAT is de juristenvereniging voor afgestudeerden in Tilburg. JUVAT Amsterdam is het onderdeel van JUVAT dat in Amsterdam netwerk- en alumniactiviteiten organiseert die met name gericht zijn op JUVAT-leden die in (de regio) Amsterdam wonen en/of werken.

Wij nodigen je graag uit voor een diner met lezing op woensdagavond 25 mei a.s., waarbij we je onder het genot van een hapje en een drankje zullen bijpraten over de aspecten van privacy op de werkvloer. Mag je baas bijvoorbeeld in je e-mail kijken? En is het toegestaan om onder werktijd te surfen of privé te mailen? En hoe zit het met social media?

Naast de lezing, die tussen de gangen door zal worden gegeven door Friederike van der Jagt (JUVAT-lid en werkzaam bij Van Doorne advocaten), is er natuurlijk uitgebreid de tijd om bij te praten met oud-studiegenoten en je netwerk uit te breiden.

De avond vindt plaats bij Bright City, Claude Debussylaan 2-8, (vlakbij station Zuid op Zuidas) in Amsterdam. We zullen om 19.00 uur aan tafel gaan en hebben daarbij plaats voor maximaal 20 deelnemers. Als je wil deelnemen aan deze JUVAT activiteit in Amsterdam kun je je per email aanmelden door een mail te sturen aan juvatamsterdam@gmail.com. Mocht je bepaalde dieetwensen hebben dan kun je dat daarbij aangeven. Van de deelnemers zal een eigen bijdrage ad EUR 27,50 worden gevraagd deze kan op de avond zelf worden voldaan of vooraf via een overschrijving naar rekeningnummer 51.33.442 onder vermelding van je naam en Diner JUVAT Amsterdam. Gezien het beperkte aantal plaatsen zullen inschrijvingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.

We zien er naar uit om je woensdagavond 25 mei a.s. te begroeten!

JUVAT AMSTERDAM
Anneke Baan
Willemieke Princée

« Ga terug naar het overzicht