Notice: Undefined variable: content_parts in /home/juvat/domains/juvat.nl/public_html/index.php on line 125
Juvat; Juristen Vereniging Voor Afgestudeerden In Tilburg

JUVAT-dag 2013

Datum: 17 januari 2013

De JUVAT-dag 2013 zal plaatsvinden op donderdag 17 januari in het Dante-gebouw van Tilburg University. Vanaf 13.15h staan de koffie en thee klaar voor de ontvangst voor wat weer een interessante dag belooft te worden.

Na het traditionele welkomstwoord volgt plenair een lezing van Mr. Ger van der Sangen over de functie van ondernemingen en het ondernemingsrecht. Aansluitend zijn er vier parallelle sessies:

1. Mr. Mart Franken (advocaat bij Van Iersel Luchtman Advocaten).

Titel: De praktische en juridische aspecten van het faillissement

2. Mr. Floris van Laanen (bestuurlijk adviseur bij de Gemeente Eindhoven (sector Veiligheid & Bestuur) en rechter-plaatsvervanger in de Rechtbank Rotterdam (strafsector).

Titel: De burgemeester als Kwatta

3. Prof. mr. Lex Michiels (hoogleraar bestuursrecht aan Tilburg University en lid van de Staatsraad bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State).

Titel: De moderne bestuursrechter: informeel, doelmatig en snel

4. Mr. Peter Schouten (advocaat en richtte recent advocatenkantoor Schouten Legal op).

Titel: Trial by media. Wie beschermt de verdachte in een mediaproces?

Na afloop van de sessies is er gelegenheid om bij te praten met mede-alumni tijdens een borrel. De dag wordt afgesloten met een dinerbuffet in de Faculty Club.

Het JUVAT-bestuur nodigt u van harte uit aan de JUVAT-dag deel te nemen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar juvat@uvt.nl. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 11 januari. Vermeld daarbij de volgende gegevens:

•naam;
•e-mailadres;
•de sessies waarnaar uw voorkeur uitgaat (u maakt daarbij een keuze tussen sessie 1 en sessie 2 en een keuze tussen sessie 3 en sessie 4);
•of u ook deelneemt aan het dinerbuffet; en zo ja, eventuele dieetwensen.

« Ga terug naar het overzicht