Notice: Undefined variable: content_parts in /home/juvat/domains/juvat.nl/public_html/index.php on line 125
Juvat; Juristen Vereniging Voor Afgestudeerden In Tilburg

JUVAT-dag 2011

Datum: 27 oktober 2011

De JUVAT-dag 2011 zal plaatsvinden op donderdag 27 oktober in het Dante-gebouw van de UvT. Vanaf 13.15h staan de koffie en thee klaar voor de ontvangst voor wat weer een interessante dag belooft te worden. In het kader van het vijfde lustrum van JUVAT zal de dag een feestelijk tintje hebben.

Na het traditionele welkomstwoord van de decaan volgt plenair een lezing van prof. dr. Cyrille Fijnaut over de bestrijding van de (zware) georganiseerde misdaad in de binnenstad van Amsterdam. Aansluitend zijn er vier parallelle sessies:

  1. Prof. mr. Reinout Wibier (UvT en Allen&Overy) en mr. Willem Keukens (NautaDutilh) gaan in op herstructureringen van ondernemingen anno 2011.
  2. Prof. mr. Lex Michiels (UvT en Raad van State) en mr. Jan van den Heuvel (Dienst Centraal Milieubeheer Rijnmond) wijden een workshop aan professionele(re) handhaving van het milieurecht.
  3. Prof. mr. Ianika Tzankova (UvT en NautaDutilh) en mr. Allart Haasjes (NautaDutilh) nemen u mee op een tocht langs recente ontwikkelingen op het gebied van massaschade.
  4. Prof. mr. Theo de Roos (UvT en De Roos en Pen Advocaten) en mr. Jeroen Claassens (Gerechtshof 's-Hertogenbosch) gaan in op de versterkte positie van het slachtoffer binnen het Nederlands strafprocesrecht.

Na afloop van de sessies is er gelegenheid om bij te praten met mede-alumni tijdens een borrel. Vanwege het lustrum wordt de dag afgesloten met een dinerbuffet in de nieuwe Faculty Club.

Het JUVAT-bestuur nodigt u van harte uit aan de JUVAT-dag deel te nemen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar juvat@uvt.nl. Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 10 oktober. Vermeld daarbij de volgende gegevens:

  • naam;
  • e-mailadres;
  • de sessies waarnaar uw voorkeur uitgaat (u maakt daarbij een keuze tussen sessie 1 en sessie 2 en een keuze tussen sessie 3 en sessie 4);
  • of u in aanmerking komt voor NOvA-punten;*
  • of u ook deelneemt aan het dinerbuffet; en zo ja, eventuele dieetwensen.

* De Nederlandse Orde van Advocaten heeft opleidingspunten toegekend aan de JUVAT-dag 2011. Per parallelle sessie is één punt te behalen in het kader van de permanente opleiding, waardoor met deelname aan de JUVAT-dag in totaal twee PO-punten te verkrijgen zijn.

« Ga terug naar het overzicht